~ ayiefiox fotopages ~

By: ayie fiox

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 13-Dec-2009 06:08 Email | Share | | Bookmark
Cuti2 Ber 'artwork!'

salah satunye
haha. jiwa aku edit2 gambar dah kembali.
akibat kebosanan , aku wat lah something benda yang lama aku tinggalkan ni.
teringat dulu zaman start2 edit pic ni. ada fotopages sume.
tp dah lama tinggalkan. dan fotopages 2 pun aku x active.
dulu men edit2 ngan ejardkethot. die la rakan aku dulu.
dan sekarang aku berbangga ngan die coz she's taking diploma in art & design @ uitm merbok. haha..
Ejard Gud Luck! keep art scene! heee.
maybe ni baru permulaan dari segalanye.
xda gambar yang smart. amik gambar lama sahje.
coz camera xda! haha! adek aku pakai.
=_=
Keep Art Scene!!!~


Friday, 19-Jun-2009 00:49 Email | Share | | Bookmark
Lama gile xbukak kedai nie

semangat sblum final wat wallpaper
nie kat mne ntah lupe. tp kat kemaman, terengganu.


Wahhh!! lama gile aku xbukak kedai nie.
Aku pun da lupe macam mane nak edit fotopages ni. haha.
Key. kat atas nie vector yg dihasilkan oleh ejardkethot.
haha. cantik an? TY ejard .
hehe.
ermm. so ape aku nk wat ? fotopages ni kosong je an?
so ape lg aku akan mulekan kerja2 edit mengedit nie. hehe.
se nak muke die kene edit? meh antart pic kat aku


Friday, 24-Oct-2008 21:50 Email | Share | | Bookmark
NEW UPDATE PIC!

ku bukan robot
graam love cookies by PiaN


visit;
www.ayiefiox.blogspot.com


Monday, 28-Apr-2008 16:14 Email | Share | | Bookmark

ni spray kalo aku men game counter strike
ni sepi
ni gewdik
View all 5 photos...

gambar ni ari ahad punye 28-04-08..
time amik gambar ni aku keseorangan..
family aku ntah g mane...senyap je..blik lmbt lak 2..
fafar aku lak ntah kata cas hp..
hurmm..
ni kat gmbr kt kawasn lapang area2 umah aku..
aku drive g sane..
then stop amik pemandangan..
pemandangan xlawa..
so aku amik pic aku sndri..
tp kan..
time2 tgah amik pic ni..
ada lak kereta polis lalu...
aku pun bgun cpat2..
n ketepi n tgur pakcik plis 2..
heee..
die usya kete aku..
manela taw aku ada ngan gurl..
^^..heeeeeee




Wednesday, 9-Apr-2008 08:30 Email | Share | | Bookmark
AKU KEBUNTUAN PASAL DUIT..

ni budak2 class
pic aku ntah time raya..
aku nak cari duit


camne nak cari duit?..
org kata duit ada kat mane2..
tp aku xnampak pun..
skarang sumenye prlukan duit..
aku nak smbung study..
insya allah ade duit aku sambung..
kalo xda..aku xtaw nak jadi ape...
hurmm...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net